Weekmenu dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni

Komende week is de Groene Haan drie dagen geopend: dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag verzorgen we een driegangenmenu voor de bijeenkomst van Qwiek, met als thema 'The Beatles'. Ook het eten sluit aan bij het thema. Het hoofdgerecht is fish and chips! Geen BBQ deze week, maar wel weer een paar heerlijke nieuwe gerechten. Wat dacht je van Surinaamse bami met kippenbout of zalmfilet met knolselderijpuree? Benieuwd naar het volledige menu? Lees dan verder.

Lees meer

Menu dinsdag 11 juni t/m zaterdag 15 juni

Ook deze week beginnen we op dinsdag. Nu het einde van het seizoen nadert, komen veel teams als afsluiting samen voor de BBQ op vrijdag en zaterdag. De chef heeft daarom maandag nodig om bij te komen en zich voor te bereiden op de rest van de week. Op het menu staan deze week twee nieuwe gerechten. Allereerst een heerlijke Italiaanse saltimbocca: dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met plakjes rauwe ham en salie, gestoofd in witte wijn. Meer een visliefhebber? Dan is het groentestamppotje met zalmfilet misschien een goede keuze.

Lees meer