Actueel

Voorbereiding nederlands elftal wk cricket

Zaterdag 18 mei
Cricket nieuws

De Koninklijke Nederlandse Cricket Bond organiseert van 18-24 mei op sportpark Westvliet op de velden van VCC de zogeheten Nordek T20 Tri-Nation Series. Nederland, Schotland en Ierland spelen in zeven dagen zes wedstrijden en treffen elkaar allemaal twee maal. Deze wedstrijden worden georganiseerd als laatste voorbereiding op de T20 Cricket World Cup die in juni in de Verenigde Staten en de West Indies worden gehouden. Alle drie landen die volgende week naar Voorburg komen, nemen deel aan dat WK.

5 vragen aan.... Abel en Enzo!

Zaterdag 18 mei
Voetbal nieuws

In de rubriek '5 vragen aan....!' vuren we elke thuiswedstrijd 5 vragen af op zowel een sterspeler van het eerste als de blauwe haan of roze hen van die week. Maak je klaar voor alweer de laatste exclusieve kijk achter de schermen van dit seizoen!

Lees meer

Loosduinen 1 - Quick 1 zat.

Vrijdag 17 mei
Voetbal nieuws

In de 4de klasse C zijn we na een zeer rommelig seizoen morgen (zaterdag 18 mei) toe aan de laatste competitieronde. De terechte kampioen GDA is al een paar weken bekend, maar onderin is het door de verscherpte promotie-/degradatieregeling nog spannend.

Voor Quick 1 zat. (achtste positie) is dat het geval. Tegenstander Loosduinen heeft zich de afgelopen weken uit de zorgen gespeeld en is ook volgend jaar zeker van de 4de klasse. Op Sportpark Madestein, vlak om de hoek, wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Lees meer

FINALE QUICK PENALTYBOKAAL 2023-2024

Vrijdag 17 mei
Voetbal nieuws

Komende zaterdag 18 mei (morgen dus) na afloop van de laatste thuiswedstrijd van Quick 1 tegen UNA vindt voor de 5de keer de finale van de Quick Penaltybokaal plaats. Deze keer de editie 2023-2024.

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal heeft een team ballenjongens of  -meisjes ervoor gezorgd dat als de bal buiten de lijnen kwam, deze weer zo snel mogelijk in het spel werd gebracht. Ze deden dat, weer of geen weer met veel toewijding en plezier, waarvoor hartelijk dank. 

Lees meer

Agenda

25
mei

Quick - Hercules

11:30
25
mei

Afsluiting jeugdvoetbal, huldiging kampioenen

17:00
25
mei

Sportlust'46 - Quick

18:00
01
jun

Jeu de Boules toernooi

10:00 – 16:30
06
jun

Quick stembureau europese verkiezingen

07:30 – 21:00
Toon volledige agenda