Actueel

Contributie seizoen 2020-2021

Vrijdag 18 september
Nieuws

Begin juli zijn de contributienota's verstuurd naar de leden met het verzoek om deze voor 1 oktober te voldoen. Inmiddels hebben al velen de contributie betaald. Hierbij willen we degenen die nog niet betaald hebben, of nog geen regeling getroffen hebben, even herinneren dat het bijna 1 oktober is. Bij een te late betaling zal de reglementaire financieringstoeslag volgen.

Lees meer

Toestemming gebruik foto en naam voor de plaatjesactie

Vrijdag 18 september
Nieuws

Het maken van de foto’s voor de plaatjesactie is in volle gang; jij/uw kind(eren) zijn al op de foto geweest of gaat/gaan binnenkort op de foto. In verband met de AVG is van iedereen schriftelijke toestemming nodig om deze foto, de naam en het teamnummer te mogen gebruiken.

Lees meer

Dringende oproep: pak je verantwoordelijkheid!

Donderdag 17 september
Nieuws

Aankomend weekend zal weer een druk weekend worden op Nieuw Hanenburg! Op zaterdag staan  er maar liefst 29 thuiswedstrijden op het programma en op zondag hebben we acht thuiswedstrijden. We zijn, en dit kan ik niet vaak genoeg herhalen, nog steeds ontzettend blij dat we heerlijk kunnen sporten op Nieuw Hanenburg en we willen er met elkaar alles aan doen dit zo te houden.

Lees meer

QUICK 1 - SV OSS 1920 1

Woensdag 16 september
Voetbal nieuws

Na de overwinning op RKVV DEM (4-0) in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen volgde afgelopen zondag een zwaar bevochten 1-1 bij en in Gemert. Daardoor Quick na twee wedstrijden ongeslagen en op een knappe 5de plaats. Daarboven de vier nog ongeslagen ploegen van dit seizoen. Een daarvan is SV OSS 1920 en dat is komende zondag om 14.00 uur onze tegenstander op Sportpark Nieuw Hanenburg.

Lees meer

Quick-plaatjes sparen bij de Jumbo Anemoonstraat!

Dinsdag 15 september
Nieuws

We gaan weer een lokale plaatjesactie organiseren voor onze helden! Dit gaan we samen doen met de Jumbo Anemoonstraat in Den Haag. Vanaf eind oktober krijg je bij een bepaald bedrag aan boodschappen een zakje met voetbalplaatjes van Quick-spelers en Quick-speelsters. Deze plaatjes kunnen in een mooi verzamelalbum worden geplakt. 

Lees meer

Sponsoracties

Agenda

20
sep

Quick - OSS'20

14:00
26
sep

Cock of the Walk

01:00
27
sep

Groene Ster - Quick

14:30
07
okt

Qwiek leven

09
dec

Qwiek leven

Toon volledige agenda