Actueel

Lucas del Bianco in Pro Series team Hurricanes

Maandag 10 augustus
Cricket nieuws

Met veel plezier en trots kunnen wij melden dat Quick wicketkeeper-batsman Lucas del Bianco geselecteerd is in het Dutch Pro Series team Hurricanes van captain Bas de Leede.

Wij feliciteren Lucas van harte en wensen hem veel succes namens alle Quicketers!!

Blijf de corona-maatregelen in acht nemen!

Vrijdag 7 augustus
Nieuws

We zijn heel erg aan het genieten van een mooie sportzomer op Nieuw Hanenburg, maar het is en blijft belangrijk dat we ons allemaal aan de corona-maatregelen blijven houden. Het cricket is in volle gang en inmiddels zijn Quick 1 (voetbal) en de O23 (voetbal) ook alweer begonnen met trainen. Aankomende maandag zal ook een aantal jeugdvoetbalteams weer starten met de trainingen. Het gaat dus steeds drukker worden op Nieuw Hanenburg, want ook de andere (jeugd)voetbalteams gaan binnenkort weer starten. De twee sporten naast elkaar. Mooier kan het niet!

Lees meer

Cock of the Walk (26 september 2020)

Donderdag 6 augustus
Nieuws

Op zaterdag 26 september 2020 staat er weer een fantastische editie van de Cock of the Walk op het programma. De locatie is de Rijswijkse Golfclub. Een heerlijke dag golfen met Quickers inclusief lunch, borrel en diner. De poster, met daarop alle relevante informatie, treffen jullie in de bijlage (PDF-bestand). Inmiddels zijn er al meer dan 30 aanmeldingen en het maximale aantal is 60, dus meld je nu snel aan via golf@quick.nl. Wij hebben er al heel veel zin in!

Lees meer

Agenda

14
aug

Cricket HCC T20 1 - Quick I

17:30
15
aug

Cricket Quick Hg. D - VRA D HK

13:00
16
aug

Cricket Ghausia 1 - Quick I

11:00
Toon volledige agenda