Actueel

Het cricket seizoen is open!

Donderdag 2 juli
Cricket nieuws

We hebben er lang op gewacht en deze week ging het opeens heel snel, maar het cricket seizoen is open. De teams zijn er klaar voor, het clubhuis is open en het publiek meer dan welkom. Wat staat er dit eerste competitie weekend allemaal op het programma?

Lees meer

Update 125-jarig jubileum

Woensdag 1 juli
Nieuws

In 2021 bestaat Quick 125 jaar. Dat willen we natuurlijk groot gaan vieren! De jubileumcommissie (Caspar van der Geest, Marc de Ruiter, Roel Buikema en Thijs Companjen) is dan ook druk bezig met maken van allerlei mooie plannen. Het algemene verbod op meld- en vergunningsplichtige evenementen wordt weliswaar opgeheven per 1 juli 2020, maar het is op dit moment nog onduidelijk welke voorwaarden er allemaal zullen worden gesteld om meld- en vergunningsplichtige evenementen te organiseren.

Lees meer

Verslag Algemene Vergadering van 11 juni 2020

Dinsdag 30 juni
Nieuws

Op donderdag 11 juni was de Algemene Vergadering. Het was een unieke vergadering, want voor het eerst was deze ook digitaal bij te wonen en was er een digitale stemming. Dit alles natuurlijk vanwege het Coronavirus. Tijdens de vergadering zijn de begroting en contributies voor komend seizoen vastgesteld. De contributies zullen overigens niet stijgen komend seizoen, ook niet met een inflatiecorrectie.

Lees meer

Quick Sportfestival (17-21 augustus 2020) en Quick Voetbaldagen (24-28 augustus 2020)

Dinsdag 30 juni
Nieuws

Brazilliant heeft onlangs nog de zeer succesvolle Quick Voetbaldagen georganiseerd, maar er staan alweer twee waanzinnige (nieuwe) evenementen op de planning voor deze zomer. Lees hieronder meer over het Quick Sportfestival en de Quick Voetbaldagen. Alle dagen van het Quick Sportfestival en de Quick Voetbaldagen duren van 10.00 uur tot 15.30 uur. Wij, Braziliant, verzorgen voor alle kinderen een uitstekende en gezonde lunch en zorgen dat zij niets tekort zullen komen gedurende de activiteiten.

Lees meer

Update Quickkamp 2020

Dinsdag 30 juni
Nieuws

Vanuit de overheid zijn er weer meer versoepelingen aangegeven vanaf 1 juli. Deze versoepelingen hebben ook invloed op de invulling van het Quickkamp 2020. Zo hoeven de kinderen geen 1,5 meter meer van elkaar te houden; ook niet tijdens het slapen in de tenten. De leiding zal zowel onderling als ten opzichte van de deelnemers wel netjes de 1,5 meter afstand in acht nemen gedurende het Quickkamp.

Lees meer

QkeleQ open per 1 juli 2020!

Dinsdag 30 juni
Nieuws

Morgen (woensdag 1 juli 2020) opent QkeleQ haar (keuken)deuren op Quick. Voorheen was dit de Groene Haan gerund door Jeroen Spaans. Nu zijn er twee enthousiaste dames, Dorien Trappenburg-Withoos en Jeannette de Grave, die de pollepel overnemen en starten onder een nieuwe naam: QkeleQ. Het concept is echter hetzelfde gebleven.

Lees meer

Agenda

17
jul

Quickkamp

t/m 25-07-2020
t/m 21-08-2020
t/m 28-08-2020
05
sep

Jeux de boules toernooi

09:30 – 17:30
07
okt

Qwiek leven

Toon volledige agenda