Actueel

Quick bindt HSC 21 aan de zegekar

Zondag 19 januari
Voetbal nieuws

Na een teleurstellend gelijkspel vorige week, werd deze zondag een start in de tweede periode gemaakt, oftewel de returns. In de openingswedstrijd werd Quick dit seizoen volledig van de mat gespeeld in Haaksbergen, maar vandaag was het anders. Op een zonnig en goed bezocht Nieuw Hanenburg, zagen de toeschouwers de Haantjes domineren en Quick hierdoor verdiend de punten in eigen huis houden.

Lees meer

Elftaldiensten buffet.

Zondag 19 januari
Nieuws

Helaas ook dit weekend weer niet opkomers voor hun buffetdienst. Dit kan niet, graag meer initiatief van spelers en begeleiders!

Zaterdag Quick 10 vanaf 16.00 uur, zondag JO19-3 van 13.30 tot 18.30 uur, daarna Quick 4. Dank voor jullie inzet voor de club!  

Quick Staakt Niet 30/31 januari 2020

Donderdag 16 januari
Nieuws

Aangezien de scholen op 30 en 31 januari 2020 staken, biedt HV&CV Quick wederom de mogelijkheid om supergave dagen vol met activiteiten te beleven. Tijdens deze dagen zal er worden gesport, verschillende toffe spellen worden gespeeld en veel andere uitdagende activiteiten plaatsvinden.

Lees meer

Verse muntthee

Donderdag 16 januari
Nieuws

Vanaf aanstaand weekend hebben we verse muntthee nieuw in ons assortiment. Het wordt geserveerd in plastic dubbelwandige beker, die herbruikbaar is, dus graag terugbrengen naar de bar! Prijs is € 1,70 per glas.

Agenda

27
jan

Bridge op Quick

03
feb

Bridge op Quick

10
feb

Bridge op Quick

11
feb

Buitengewone Algemene Vergadering

20:00
Toon volledige agenda