Actueel

Nieuwe sponsor: Portofbrands.nl

Vrijdag 10 juli
Nieuws

De sponsorcommissie is zeer verheugd te kunnen melden dat Portofbrands.nl sponsor wordt van Quick met ingang van 1 juli 2020. Portofbrands.nl is een B2B webshop met een focus op A-merken. Vanuit de haven van Scheveningen zijn ze dag in dag uit bezig met de beste B2B deals voor hun klanten. Portofbrands.nl heeft jarenlange ervaring en een gigantisch inkoopnetwerk. Portofbrands.nl is onderdeel van 7TEEN8 BV.

Lees meer

Contributie nota's verzonden

Dinsdag 7 juli
Nieuws

Op maandag zijn alle contributienota's voor het nieuwe seizoen per e-mail verzonden aan de leden. Indien je de mail niet hebt gekregen, kijk dan even of die toevallig in de spam folder terecht is gekomen. Mocht daar de mail ook niet zijn, laat het dan even weten aan administratie@quick.nl weten, want dan hebben we waarschijnlijk niet het juiste mailadres van je. 

Lees meer

QkeleQ: Menu voor de week van 6 t/m 10 juli

Maandag 6 juli
Nieuws

De eerste week van QkeleQ was een groot succes. Veel mensen hebben genoten van een heerlijke hap in het clubgebouw. Ook voor aankomende week hebben de dames van QkeleQ weer een heerlijk menu in elkaar gezet. Voorlopig blijft reserveren verplicht. Reserveren kan door te bellen of te appen naar 06-46035541 of te mailen naar QkeleQ@quick.nl. Onderstaand het menu voor de aankomende week:

Lees meer

Welkom nieuwe Haantjes!

Maandag 6 juli
Voetbal nieuws

Volgend seizoen mogen we 115 nieuwe jeugdleden verwelkomen op Quick! Ruim 90 daarvan kwamen afgelopen zaterdag naar het clubgebouw. Geboeid luisterden zij en hun ouders, op 1,5 meter afstand van elkaar, naar al dat moois dat Quick ze de rest van het leven kan/gaat bieden: vriendschappen voor het leven, plezier en sportiviteit!

Lees meer

Agenda

15
jul

Qwiek Leven! online bijeenkomst

16:00 – 17:00
17
jul

Quickkamp

t/m 25-07-2020
18
jul

Jeux de boules toernooi max 24 personen

09:30
t/m 21-08-2020
t/m 28-08-2020
Toon volledige agenda