Actueel

GEZOCHT: Verzorger (m/v) Quick O23

Dinsdag 14 juli
Voetbal nieuws

Het medisch team van Quick is voor komend seizoen op zoek naar een verzorg(st)er voor ons nieuw te vormen Onder 23 team, dat op het hoogste landelijk niveau, Divisie 1, zal gaan spelen. Het betreft alleen de verzorging tijdens de wedstrijddagen op zaterdag (meestal namiddag) en enkele beker en/of oefenwedstrijden. 

Lees meer

Kiraku

Maandag 13 juli
Cricket nieuws

Een van de lekkerste gerechten die ik ooit at, is de Tuna Avocado Salad, bij Kiraku, aan de Toussaintkade. De ‘starter’ telt vijf ingrediënten: tonijn, avocado, komkommer, daikon (een milde witte radijs met de vorm van een grote wortel) en ‘special wasabi sauce’. Het voorafje smaakt niet alleen alsof er, zoals mijn moeder (en die had het weer van Patricia Paay) wel eens zei, een engeltje over je tong piest, het is ook kunstig in elkaar gezet.

Lees meer

Inkoop buffet.

Maandag 13 juli
Nieuws

Na 3 jaar met veel inzet de inkopen voor het buffet gedaan te hebben, vonden Dick Taat en Jos Hartemink het welletjes en hebben zichzelf ontslagen. We zijn beide mannen erg dankbaar voor al hun inzet en inspanningen en danken hen dan ook hartelijk voor de bewezen diensten. Nu lekker met pensioen! We hebben een oude vertrouwde bereid gevonden om hun taak over te nemen, niemand minder dan Luisa Ekelmans. Welkom en veel succes met inkopen! Hup Quick!

Zondag a.s. BBQ op Quick.

Maandag 13 juli
Nieuws

Na een zwakke start heeft ons Eerste gisteren een knappe overwinning met lage totalen op Rood & Wit behaald. Zondag a.s. speelt onze keurelf thuis tegen Salland. De kinderen naar het QK, pa en ma lekker borrelen , genieten van leuk cricket en uiteraard van een lekkere BBQ, bereid door ons vertrouwde keukenpersoneel Mourad en Floor met hun assistentes. Vanaf 17 uur kunt u voor € 7,50 een lekkere hap eten.

Feestelijke afsluiting Tip & Run seizoen 2020

Zondag 12 juli
Cricket nieuws

Vandaag vond alweer de laatste Tip & Run training plaats en is ook de finale van de landencompetitie gespeeld! Ruim 30 kinderen van 5 t/m 7 jaar hebben dit seizoen met veel plezier spelenderwijs kennisgemaakt met cricket op Quick! Het Tip & Run seizoen 2020 is feestelijk afgesloten met een springkussen en cadeautje voor de kinderen. 

Lees meer

QkeleQ: menu voor 13-17 juli

Zondag 12 juli
Nieuws

Ook voor aankomende week hebben de dames van QkeleQ weer een heerlijk menu in elkaar gezet. Voorlopig blijft reserveren verplicht. Reserveren kan door te bellen of te appen naar 06-46035541 of te mailen naar QkeleQ@quick.nl. Onderstaand het menu voor de aankomende week:

Lees meer

Agenda

15
jul

Qwiek Leven! online bijeenkomst

16:00 – 17:00
17
jul

Quickkamp

t/m 25-07-2020
18
jul

Jeux de boules toernooi max 24 personen

09:30
t/m 21-08-2020
t/m 28-08-2020
Toon volledige agenda