Actueel

Meisjes Specialisten Training - Batten

Vrijdag 21 februari
Cricket nieuws

Na de succesvolle specialistentrainingen van vorig jaar, organiseert de KNCB opnieuw trainingen voor meisjes waar ze extra tips en trucs over batting kunnen oppikken. De toptrainers van het Nederlandse Dames XI zijn aanwezig om deze tips te geven en de training te leiden. De activiteit staat open voor meisjes in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar.

 

Lees meer

Geen indoor crickettrainingen in de voorjaarsvakantie

Donderdag 20 februari
Cricket nieuws

In de periode januari t/m eind maart vinden er op zondag indoor crickettrainingen plaats in de gymzaal van de Heldringschool. Aan deze trainingen nemen ongeveer 60 enthousiaste cricketers deel in de leeftijdscategorieën U9 t/m U17.

In de voorjaarsvakantie (zondag 23 februari en zondag 1 maart a.s.) zullen er geen indoor crickettrainingen plaatsvinden! 

Zondag 8 maart a.s. worden de crickettrainingen weer hervat!

 

Lees meer

Komend weekend

Woensdag 19 februari
Nieuws

Voor zaterdag 22 en zondag 23 is er geen programma vastgesteld, het clubgebouw is gesloten. Dus geen bardiensten nodig.

Jesper Hegie maakt overstap naar Feyenoord

Woensdag 19 februari
Voetbal nieuws

Net als vele andere Quickers is Jesper een speler die er alles wilt uithalen wat erin zit. Iedere wedstrijd en training wilt hij verbeteren. Dit jaar heeft Jesper een sprong gemaakt in zijn voetallen en wordt het harde werken beloond met een overstap naar Feyenoord, waarmee hij in de voetsporen van zijn vader treedt.

Lees meer

Elftaldiensten buffet.

Zondag 16 februari
Nieuws

Helaas zaterdag een slechte opkomst. Dat betekent dat WDM's alleen veel werk  moeten verrichten en dat maakt het niet fijn om dit werk te doen. Iedereen wil graag voor of na de wedstrijd wat eten of drinken, zorg ervoor dat ook je team en dus jij daaraan meehelpt.

A.s. weekend geen programma en dus geen buffetdiensten.

menu Groene Haan

Zondag 16 februari
Nieuws

Hieronder volgt het menu voor 17 t/m 21 februari ..

Het is weer mogelijk om teametentjes te organiseren op Quick .. Teamouders vraag naar de mogelijkheden en beschikbare data via degroenehaan@quick.nl of op 0650298725 ..

 

Lees meer

Agenda

24
feb

Bridge op Quick

02
mrt

Bridge op Quick

03
mrt

Quick- Scheveningen voor de Haaglandencup

20:00
06
mrt

Herendiner

09
mrt

Bridge op Quick

Toon volledige agenda