Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 28 mei 2017.

Gepubliceerd op 29 mei 2017 door Hans Schiferli

Wit: Raymond (2 + kop), Patrick (2), Erik (9) en Jacques (3).
Blauw: Robert (1), Henk, Jos (3 en 1 kop), Feico (2) en Ed.
Wit wint 1 keer met 12-1 en verliest 1 keer met 7-6.

Bijna een dieptepunt in de geschiedenis van VF. 9 man van de 26 mogelijke spelers. Normaal is het dan een oplossing om Ed in een grote goal te zetten en hem daar twee helften te laten staan tobben, de andere partij dus met een klein goaltje. Uiteraard wist iedereen al voor het beginsignaal dat het niet op zou gaan, maar voor wie? Ed in de grote goal bleek niet de beste oplossing, want Wit had, nadat Blauw via Feico de leiding had genomen, geen enkele moeite om Ed te passeren. Erik verkeerde in een supervorm, eigenlijk heel Wit, hij scoorde dan ook 5 maal, waarvan er een zo hard was, dat Ed blij was er niet bij te kunnen. Gelukkig speelde Blauw op karakter door, ook toen Raymond er nog een schepje bovenop deed door zeer fraai in te koppen. Het volhoudende publiek, Chris en ik, zagen al dat een wissel aanstaande was, maar uit het veld kwam een nog betere oplossing. Toch maar 5 tegen 4 spelen … Dus Ed bleef Blauw, maar nu met een kleine goal en een verbod op handsballen.
En dat ging beduidend beter. De score wisselde regelmatig van een voorsprong voor Blauw tot een gelijke stand. Zelfs na een , wederom, fraaie kopbal van Jos in een klein doel, gaf Wit niet op en kwam weer terug toto 5-5. Maar toen Feico met links de 7-5 aantekende kon alleen Jacques nog iets terug doen.
Bijzonderheid was dat Patrick geen enkele keer het aluminium raakte en maar 1 keer een beetje viel na een vreemde beweging.
Hij zorgde op het terras voor prima happen en drank, zelfs met een klein gezelschap was het goed toeven.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon