Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Oproep: Scheidsrechters gezocht!

Gepubliceerd op 12 augustus 2017 door Danielle Schaaf...

Het voetbalseizoen gaat bijna weer beginnen en dus gaan er weer veel wedstrijden gespeeld worden op onze velden. En behalve twee teams en begeleiding, zijn er voor die wedstrijden ook scheidsrechters nodig. En daar kunnen wij er nog wel een aantal van gebruiken. Met circa 30 vaste krachten kunnen we niet wekelijks alle wedstrijden van een scheidsrechter voorzien. En in die gevallen zullen wij een beroep moeten doen op ouders en verzorgers.

In september beginnen we op Quick weer met de cursus Verenigingsscheidsrechter. Deze cursus is vooral bestemd voor degenen die regelmatig wedstrijden willen fluiten in de leeftijdsklassen JO19/JO13. Er is nog plek en aanmelden kan bij Robert Erkelens of via jeugdvoetbal@quick.nl. Begeleiding is wekelijks aanwezig.

Ook de wedstrijden van de jeugd Onder 11 en jonger zullen gefloten dan wel geleid moeten worden door scheidsrechters. Een cursus voor deze groep en dan vooral junioren willen we in januari 2017 starten. Tot dit tijd is het mogelijk om wedstrijden onder begeleiding te fluiten. Ook voor deze wedstrijden kan men zich bij Robert Erkelens of via jeugdvoetbal@quick.nl opgeven.

Willem van Nieuwkerk
Jeugdvoorzitter

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon