Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

3e Blauwe Haan: Ashwan Rajbalsing (JO11 1)

Gepubliceerd op 10 oktober 2017 door Danielle Schaaf...

Ashwan Rajbalsing is alweer onze 3e Blauwe Haan. En niet zo maar een Blauwe Haan, maar eentje met een talent om te keepen! Ashwan is namelijk keeper van de JO11-1 en heeft in zijn jonge carrière op Quick al flink wat ballen uit het net weten te houden voor zijn team.

Hoe leuk is het dan dat je als jeugdkeeper kennis mag maken met de keeper van Quick 1! Oké, de andere spelers zijn ook belangrijk, maar als ik Ashwan zou zijn dan zou mijn voorkeur ook naar de keeper uit gaan. Het was vast een beetje spannend, maar wat zie je er stoer uit op de foto's!

Het was die zondag de 24e van september schitterend weer op Quick. En de uitslag was ook meer dan zonnig: 5-2 voor Quick! Blijf nog maar heel lang keepen bij Quick, Ashwan! Jij gaat in ieder geval de boeken in als onze 3e Blauwe Haan. Dat nemen ze je nooit meer af! En misschien ben jij over een tijdje wel onze sterkeeper van het eerste.

Heel veel voetbalplezier! Tot snel langs de lijn!

Ook Blauwe Haan of Roze Hen worden?
Wil je ook graag Blauwe Haan of Roze Hen zijn tijdens een thuiswedstrijd van Quick 1? Meld je aan via jeugdevenementen@quick.nl en misschien ben jij de gelukkige tijdens de eerstkomende thuiswedstrijd. Vergeet niet je naam, leeftijd en team te vermelden in de e-mail!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon