Quick JO8-1 maakt het onnodig spannend, maar wint wel!

Gepubliceerd op 04 november 2017 door Michiel van der...

Keurig uitgezette velden en een herstzonnetje zorgden voor een klassiek mooie entourage bij de thuiswedstrijd tussen Quick JO8-1 en Den Hoorn JO8-1. Helaas kon Tigo vandaag niet meedoen, maar met Tim als invaller hadden we alsnog een 2e linksbenige speler in de gelederen. Den Hoorn opende de score door in de korte hoek keeper Gabriel te passeren. Sep probeerde een corner bij de 2e paal binnen te koppen. Dat lukte in eerste instantie niet, maar in 2e instantie wel! 1-1 bij de eerste timeout.

Quick blijft sterker en is veel in de aanval. Een goal hangt in de lucht. En uiteindelijk valt die ook. Bij wegwerken door Den Hoorn, komt de bal bij Guus en hij raakt 'em goed! Van grote afstand gaat de bal over de keeper: 2-1. Dan is het weer de beurt aan Den Hoorn. Met een hard schot maken ze er 2-2 van.

De 4-2 wordt gemaakt door Abel door een bal in rebound binnen te schieten. De wedstrijd blijft spannend vooral doordat Quick kansen mist en verdedigend steken laat vallen. Het wordt 4-3. Dan schiet de keeper van Den Hoorn slordig uit en dat is niet handig als Sep er staat... 5-3. Een afstandschot wordt tegengehouden door Gabriel, maar hij krijgt de bal net niet onder controle en de spits van Den Hoorn is er als de kippen bij om binnen te tikken: 5-4.

Een aanval over links door Sep wordt door Tim binnengeschoten. 6-4. Den Hoorn geeft vol gas in de laatste 10 minuten en Quick zakt wat weg. Vermoeidheid? Een strak hard schot zorgt weer voor spanning. Het is 6-5. En dat blijft het ook.

Al met al een terechte overwinning gezien de vele kansen!