Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO19-1

A-selectie met staf voor de laatste competitiewedstrijd 2017

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 09 juni 2018

De halve finale van de promotie naar de tweede divisie. Een top prestatie van onze jongens. Barendrecht moest verslagen worden. Een flinke klus, maar het ging heel goed. We waren beter, veel beter. Maar in de laatste minuut ging het mis. We verloren onterecht met 1-2. Heel jammer, goed gestreden, top seizoen. Volgend jaar een nieuwe kans. Lees het uitgebreide en laatste maatschappelijke jaarverslag. Na 9 jaar zit het er op.

Gepubliceerd op 02 juni 2018

Het was druk op sportpark Zegersloot. Parkeren ho maar. Een achterveld was nog beschikbaar. Het maakte ons niet uit. De eerste horde op weg naar promotie naar de 2e divisie is genomen. In een zinderende wedstrijd tegen ARC A1 in Alphen aan de Rijn wonnen onze jongens gedisciplineerd en geduldig in de verleging met 0-2. Verdiend. Op naar de volgende: Barendrecht thuis aanstaande zaterdag. Nog spannender. Maar heel leuk. Ze spelen met dezelfde kleuren (wit/rood) als ARC vandaag.....dat scheelt. Ons team is in topvorm. Komt het zien.

Gepubliceerd op 26 mei 2018

Het Herendiner viel dit jaar ongelukkig, zo vlak voor de laatste competitiewedstrijd. Gelukkig waren onze jongens al veilig voor de nacompetitie. Het was heel warm, het is pas eind mei. We gaan naar Dongen in Brabant met de bus. Sommigen zijn wat brak. De zes staat centraal vandaag. Het wordt 3-3. We gaan ons opmaken voor drie finales richting tweede divisie, te beginnen met ARC A1.

Gepubliceerd op 19 mei 2018

Het was een ontroerend schouwspel daar in Windsor. We werden enorm geïnspireerd door zoveel liefde, vuur en theater. Dus begonnen we iets later op veld 1. Een niet al te moeilijke pot tegen VFC A1 uit Vlaardingen. Het werd een 5-0 overwinning, Feijenoord verloor en dus gaan onze jongens over twee weken promotiewedstrijden spelen voor de 2e divisie, waar Quick thuis hoort. Lees het uitgebreide verslag en kom naar de Libelle Zomerweek.

Gepubliceerd op 13 mei 2018

De hink-stap-sprong competitie ging zaterdag weer verder. Velo A1 kwam op bezoek. Het werd een matige pot die dankzij spits Storm uiteindelijk in 3-3 eindigde. Hij scoorde ze alle drie. Hij mag naar de Beekse Bergen om de cheeta's te trainen. En de rest moet hier hard en fanatiek trainen om te zorgen dat we de promotiewedstrijden halen. Ze lonken. Lees het uitgebreide verslag, ook over de ijsheiligen, het songfestival, moederdag en het koninklijke huwelijk in Engeland. Let op de geo-driehoek komende week.

Gepubliceerd op 21 april 2018

Met lekker weer en wat obstakels richting Werkendam. Kunnen onze jongens de draad weer oppakken? Ja zeker. Met 0-4 winst op Kozakken Boys A1 keren wij terug vanuit de Biesbosch. Jona, Thom, Mo en Storm scoorden. Goed gespeeld, back on track voor de promotiewedstrijden. Nog drie winstpartijen te gaan.

Gepubliceerd op 14 april 2018

Een zware wedstrijd vandaag thuis. JVOZ A1, een goed voetballende tegenstander uit Zeeland. Alle top vijf ploegen in de competitie zijn aan elkaar gewaagd. We begonnen heel sterk, kwamen ongelukkig achter. Na rust (0-2) weer een sterke periode met bijna de aansluiting. Toch kwamen we tekort: 0-4. We kunnen nog vier keer winnen en dan lonken de promotieduels voor de 2e divisie, ons doel dit jaar.

Gepubliceerd op 07 april 2018

Mooi weer, 20 graden, rokjesdag. In een enerverende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de derde divisie trokken onze jongens zeer onverdiend aan het kortste eind: 1-0 voor Kampong. 70% aan de bal en dominerend. Goed gespeeld door onze jongens, prima tactiek ook. De Utrechtse bus stond stevig geparkeerd. Jona liep een forse blessure op. De in de 88e minuut gegeven penalty was te bizar voor woorden. We gaan met energie verder naar ons volgende doel: promotiewedstrijden. 

Gepubliceerd op 24 maart 2018

De lente is begonnen. Opnieuw een thuiswedstrijd voor de A1 en opnieuw winst, maar wel weer met de hakken over de sloot. We kwamen 3-0 voor. Toen verslapte de aandacht en begon het kantklossen. Dat kunnen we minder goed. Met 3-2 werd wel terecht gewonnen. We naderen de koploper en spelen op 7 april tegen ze in Utrecht. Wie trekt er aan het langste touw....? Lees het uitgebreide verslag.

 

Gepubliceerd op 17 maart 2018

De tegenstander vandaag, RKDVC uit Drunen. Verrrassend sterk in de 2e periode. Het was heel koud. Onze jongens wonnen en herstelden zich van het verlies van vorige week: Voor rust weinig opwinding. Rust 0-0. Snel 1-0, daarna 1-1, 2-1, 3-1, 3-2 afgelopen, drie punten erbij. Lekker. Mo, Quincy en Sebas scoorden. De tweede helft bij vlagen weer even de flow van eind 2017. Hij komt er aan, op tijd. Lees het uitgebreide maatschappelijk wedstrijdverslag.

Gepubliceerd op 11 maart 2018

In Barendrecht moesten onze jongens zaterdag het tweede verlies in deze competitie incasseren. Het blijft bij 10 wedstrijden ongeslagen op een rij. Topspeler Quincy was eervol afgestaan aan Quick 1 voor de derde divisie derby tegen HBS. Gelukkig won Quick die (2-1), want in Barendrecht verloren onze jongens met 10 man met 5-1. We staan nog wel tweede. Het zal hard werken worden om de goede lijn van voor de winterstop weer terug te krijgen, graag met Quincy erbij. Prio nummer 1: de A1 terug naar de tweede divisie, zou ik zeggen. We hebben in elk geval twee prachtige mascottes (zie derde foto)

 

 

Gepubliceerd op 17 februari 2018

We kregen op de “Doe Vriendelijk Dag” een hele enerverende pot voetbal voorgeschoteld op veld 1. Een terechte einduitslag: 1-1. De eerste helft was voor Feijenoord (0-1), de tweede helft voor Quick (Freek 1-1). Keeper Max blonk uit. Noch koe Hermien, noch lying Halbe was er bij. Maar wel veel enthousiaste toeschouwers in het winterzonnetje. Allemaal donoren. Lees het uitgebreide verslag.

Gepubliceerd op 10 februari 2018

‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent...’ Na een lange winterstop gingen we vandaag naar Delft, naar DHC A1. Er was goed geoefend en getraind door de A1. Mooie resultaten behaald, o.a winst op Quick 2 (0-2). Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. U kunt het allemaal rustig nalezen in het uitgebreide verslag. In elk geval gingen we met 0-2 terug naar Den Haag. Een lekker begin van het Jaar van de Hond. Samen beter.

Gepubliceerd op 09 december 2017

Sint is vertrokken en de kerstman komt er aan. Hij neemt koude lucht mee. Code oranje. Op het wereldtoneel is het onrustig. Hier en daar een olifant in de porseleinkast. Kerst moet vrede brengen. Op veld 1 vandaag een sportieve wedstrijd van onze A1 tegen Dongen A1. Met 6-0 werd overtuigend de achtste overwinning op rij geboekt. We staan zelfs even bovenaan met 26 punten en een doelsaldo van +22. De eerste competitiehelft zit er op. We gaan curlen, bowlen en likeur drinken. Een fijne kerstperiode toegewenst. Lees het gehele maatschappelijke wedstrijdverslag. Vanaf 10 februari 2018 kunt ons weer volgen.

Pagina's