Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO19-teams

Selecteer het JO19-team waar je meer informatie over wilt hebben.

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 09 juni 2018

De halve finale van de promotie naar de tweede divisie. Een top prestatie van onze jongens. Barendrecht moest verslagen worden. Een flinke klus, maar het ging heel goed. We waren beter, veel beter. Maar in de laatste minuut ging het mis. We verloren onterecht met 1-2. Heel jammer, goed gestreden, top seizoen. Volgend jaar een nieuwe kans. Lees het uitgebreide en laatste maatschappelijke jaarverslag. Na 9 jaar zit het er op.

Gepubliceerd op 02 juni 2018

Het was druk op sportpark Zegersloot. Parkeren ho maar. Een achterveld was nog beschikbaar. Het maakte ons niet uit. De eerste horde op weg naar promotie naar de 2e divisie is genomen. In een zinderende wedstrijd tegen ARC A1 in Alphen aan de Rijn wonnen onze jongens gedisciplineerd en geduldig in de verleging met 0-2. Verdiend. Op naar de volgende: Barendrecht thuis aanstaande zaterdag. Nog spannender. Maar heel leuk. Ze spelen met dezelfde kleuren (wit/rood) als ARC vandaag.....dat scheelt. Ons team is in topvorm. Komt het zien.

Gepubliceerd op 27 mei 2018

Doordat Gravenzande haar team terugtrok werden we doordeweeks al kampioen. Vandaag dus de laatste feestelijke wedstrijd tegen middenmotor en bekerfinalist Naaldwijk. Met de rentee van Bob en Jip S, en oud coach Hakki als scheidsrechter. Zouden we ongeslagen kampioen worden? Lees verder... 

Gepubliceerd op 26 mei 2018

Het Herendiner viel dit jaar ongelukkig, zo vlak voor de laatste competitiewedstrijd. Gelukkig waren onze jongens al veilig voor de nacompetitie. Het was heel warm, het is pas eind mei. We gaan naar Dongen in Brabant met de bus. Sommigen zijn wat brak. De zes staat centraal vandaag. Het wordt 3-3. We gaan ons opmaken voor drie finales richting tweede divisie, te beginnen met ARC A1.

Gepubliceerd op 21 mei 2018

Na de teleurstellende 0-0 tegen Duno vandaag de match uit tegen middenmotor VELO JO19-2., onder het toeziend oog van oud-coach Hakki. Winst is noodzakelijk willen we de titelrace in eigen hand houden...lees verder.

Gepubliceerd op 19 mei 2018

Het was een ontroerend schouwspel daar in Windsor. We werden enorm geïnspireerd door zoveel liefde, vuur en theater. Dus begonnen we iets later op veld 1. Een niet al te moeilijke pot tegen VFC A1 uit Vlaardingen. Het werd een 5-0 overwinning, Feijenoord verloor en dus gaan onze jongens over twee weken promotiewedstrijden spelen voor de 2e divisie, waar Quick thuis hoort. Lees het uitgebreide verslag en kom naar de Libelle Zomerweek.

Gepubliceerd op 13 mei 2018

Vandaag tegen laagvlieger DUNO. Onderschatting lag op de loer...

Gepubliceerd op 13 mei 2018

De hink-stap-sprong competitie ging zaterdag weer verder. Velo A1 kwam op bezoek. Het werd een matige pot die dankzij spits Storm uiteindelijk in 3-3 eindigde. Hij scoorde ze alle drie. Hij mag naar de Beekse Bergen om de cheeta's te trainen. En de rest moet hier hard en fanatiek trainen om te zorgen dat we de promotiewedstrijden halen. Ze lonken. Lees het uitgebreide verslag, ook over de ijsheiligen, het songfestival, moederdag en het koninklijke huwelijk in Engeland. Let op de geo-driehoek komende week.

Gepubliceerd op 22 april 2018
  • de reservebank?

Na de topper tegen HBS vorige week (0-2 winst), nu weer een belangrijke match tegen de nieuwe nummer twee: Maasdijk. Zal JO19-3 wederom een nieuwe aanval op haar koppositie kunnen afslaan?

Gepubliceerd op 21 april 2018

Met lekker weer en wat obstakels richting Werkendam. Kunnen onze jongens de draad weer oppakken? Ja zeker. Met 0-4 winst op Kozakken Boys A1 keren wij terug vanuit de Biesbosch. Jona, Thom, Mo en Storm scoorden. Goed gespeeld, back on track voor de promotiewedstrijden. Nog drie winstpartijen te gaan.

Gepubliceerd op 14 april 2018

Een zware wedstrijd vandaag thuis. JVOZ A1, een goed voetballende tegenstander uit Zeeland. Alle top vijf ploegen in de competitie zijn aan elkaar gewaagd. We begonnen heel sterk, kwamen ongelukkig achter. Na rust (0-2) weer een sterke periode met bijna de aansluiting. Toch kwamen we tekort: 0-4. We kunnen nog vier keer winnen en dan lonken de promotieduels voor de 2e divisie, ons doel dit jaar.

Gepubliceerd op 14 april 2018

Vandaag de derby van Pex en topper tegen HBS. Wij staan 1, zij 2. Gaan we kortom op deze zonnige zaterdag een mooie stap zetten richting kampioenschap...? Lees verder!

Gepubliceerd op 07 april 2018

Mooi weer, 20 graden, rokjesdag. In een enerverende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de derde divisie trokken onze jongens zeer onverdiend aan het kortste eind: 1-0 voor Kampong. 70% aan de bal en dominerend. Goed gespeeld door onze jongens, prima tactiek ook. De Utrechtse bus stond stevig geparkeerd. Jona liep een forse blessure op. De in de 88e minuut gegeven penalty was te bizar voor woorden. We gaan met energie verder naar ons volgende doel: promotiewedstrijden. 

Gepubliceerd op 07 april 2018

Vandaag de match tegen Monster, middenmotor en de kans om de koppositie in de stand te pakken! Lees verder....

Pagina's