Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO19-teams

Selecteer het JO19-team waar je meer informatie over wilt hebben.

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 21 mei 2018

Na de teleurstellende 0-0 tegen Duno vandaag de match uit tegen middenmotor VELO JO19-2., onder het toeziend oog van oud-coach Hakki. Winst is noodzakelijk willen we de titelrace in eigen hand houden...lees verder.

Gepubliceerd op 19 mei 2018

Het was een ontroerend schouwspel daar in Windsor. We werden enorm geïnspireerd door zoveel liefde, vuur en theater. Dus begonnen we iets later op veld 1. Een niet al te moeilijke pot tegen VFC A1 uit Vlaardingen. Het werd een 5-0 overwinning, Feijenoord verloor en dus gaan onze jongens over twee weken promotiewedstrijden spelen voor de 2e divisie, waar Quick thuis hoort. Lees het uitgebreide verslag en kom naar de Libelle Zomerweek.

Gepubliceerd op 13 mei 2018

Vandaag tegen laagvlieger DUNO. Onderschatting lag op de loer...

Gepubliceerd op 13 mei 2018

De hink-stap-sprong competitie ging zaterdag weer verder. Velo A1 kwam op bezoek. Het werd een matige pot die dankzij spits Storm uiteindelijk in 3-3 eindigde. Hij scoorde ze alle drie. Hij mag naar de Beekse Bergen om de cheeta's te trainen. En de rest moet hier hard en fanatiek trainen om te zorgen dat we de promotiewedstrijden halen. Ze lonken. Lees het uitgebreide verslag, ook over de ijsheiligen, het songfestival, moederdag en het koninklijke huwelijk in Engeland. Let op de geo-driehoek komende week.

Gepubliceerd op 22 april 2018
  • de reservebank?

Na de topper tegen HBS vorige week (0-2 winst), nu weer een belangrijke match tegen de nieuwe nummer twee: Maasdijk. Zal JO19-3 wederom een nieuwe aanval op haar koppositie kunnen afslaan?

Gepubliceerd op 21 april 2018

Met lekker weer en wat obstakels richting Werkendam. Kunnen onze jongens de draad weer oppakken? Ja zeker. Met 0-4 winst op Kozakken Boys A1 keren wij terug vanuit de Biesbosch. Jona, Thom, Mo en Storm scoorden. Goed gespeeld, back on track voor de promotiewedstrijden. Nog drie winstpartijen te gaan.

Gepubliceerd op 14 april 2018

Een zware wedstrijd vandaag thuis. JVOZ A1, een goed voetballende tegenstander uit Zeeland. Alle top vijf ploegen in de competitie zijn aan elkaar gewaagd. We begonnen heel sterk, kwamen ongelukkig achter. Na rust (0-2) weer een sterke periode met bijna de aansluiting. Toch kwamen we tekort: 0-4. We kunnen nog vier keer winnen en dan lonken de promotieduels voor de 2e divisie, ons doel dit jaar.

Gepubliceerd op 14 april 2018

Vandaag de derby van Pex en topper tegen HBS. Wij staan 1, zij 2. Gaan we kortom op deze zonnige zaterdag een mooie stap zetten richting kampioenschap...? Lees verder!

Gepubliceerd op 07 april 2018

Mooi weer, 20 graden, rokjesdag. In een enerverende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de derde divisie trokken onze jongens zeer onverdiend aan het kortste eind: 1-0 voor Kampong. 70% aan de bal en dominerend. Goed gespeeld door onze jongens, prima tactiek ook. De Utrechtse bus stond stevig geparkeerd. Jona liep een forse blessure op. De in de 88e minuut gegeven penalty was te bizar voor woorden. We gaan met energie verder naar ons volgende doel: promotiewedstrijden. 

Gepubliceerd op 07 april 2018

Vandaag de match tegen Monster, middenmotor en de kans om de koppositie in de stand te pakken! Lees verder....

Gepubliceerd op 25 maart 2018

Na de mooie overwinning tegen BMT nu de derde wedstrijd van JO19-3 tegen het eveneens goed presterende Die Haghe. Lees verder...

Gepubliceerd op 24 maart 2018

De lente is begonnen. Opnieuw een thuiswedstrijd voor de A1 en opnieuw winst, maar wel weer met de hakken over de sloot. We kwamen 3-0 voor. Toen verslapte de aandacht en begon het kantklossen. Dat kunnen we minder goed. Met 3-2 werd wel terecht gewonnen. We naderen de koploper en spelen op 7 april tegen ze in Utrecht. Wie trekt er aan het langste touw....? Lees het uitgebreide verslag.

 

Gepubliceerd op 17 maart 2018

De tegenstander vandaag, RKDVC uit Drunen. Verrrassend sterk in de 2e periode. Het was heel koud. Onze jongens wonnen en herstelden zich van het verlies van vorige week: Voor rust weinig opwinding. Rust 0-0. Snel 1-0, daarna 1-1, 2-1, 3-1, 3-2 afgelopen, drie punten erbij. Lekker. Mo, Quincy en Sebas scoorden. De tweede helft bij vlagen weer even de flow van eind 2017. Hij komt er aan, op tijd. Lees het uitgebreide maatschappelijk wedstrijdverslag.

Gepubliceerd op 11 maart 2018

In Barendrecht moesten onze jongens zaterdag het tweede verlies in deze competitie incasseren. Het blijft bij 10 wedstrijden ongeslagen op een rij. Topspeler Quincy was eervol afgestaan aan Quick 1 voor de derde divisie derby tegen HBS. Gelukkig won Quick die (2-1), want in Barendrecht verloren onze jongens met 10 man met 5-1. We staan nog wel tweede. Het zal hard werken worden om de goede lijn van voor de winterstop weer terug te krijgen, graag met Quincy erbij. Prio nummer 1: de A1 terug naar de tweede divisie, zou ik zeggen. We hebben in elk geval twee prachtige mascottes (zie derde foto)

 

 

Pagina's