Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO17-1

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 27 mei 2018

Ondanks de warmte gingen de Haagse jongens bij FC Dordrecht nog één keer diep in de reserves om een goed resultaat neer te zetten. Een verkeerde pass, gevolgd door een knullige botsing leidde kort voor rust tot een 1-0 achterstand en direct daarna mocht de thuisploeg vanuit buitenspel 2-0 intikken. De snelle aansluitingstreffer na rust gaf hoop maar de wedstrijd ombuigen en er alsnog met de derde periode vandoor gaan lukte niet meer.

Gepubliceerd op 19 mei 2018

Na het debacle tegen hekkensluiter Gemert vorige week rechtte Quick JO17-1 tegen titelkandidaat Roda JC haar rug. In een prima pot werden de Limburgers met 3-1 verslagen. Man van de wedstrijd was zonder enige twijfel keeper Laurens Hagendoorn die op cruciale momenten zijn doel schoon hield en tevens een penalty stopte.

Gepubliceerd op 13 mei 2018

Ook dit jaar bleek VV Gemert voor Q en Q een niet te nemen horde! Déjà vu. En de JO17-1 mag hier volgend jaar misschien weer naar toe. Dat is massochisme ten top.

Gepubliceerd op 28 april 2018

Het kon alle kanten op vandaag. Kansen over en weer. De unieke gelegenheid om in de slotseconden toch met de volle winst aan de haal te gaan was niet aan Quick besteed. Wederom werd de terecht toegekende strafschop gemist en bleef alles en iedereen steken op de nul.

Gepubliceerd op 22 april 2018

Quick wint met 1-0 van Excelsior Maassluis in een wedstrijd die we met forfaitcijfers hadden moeten afsluiten. We maakten wel een doelpunt dat er 5 waard was.

Gepubliceerd op 15 april 2018

Na een redelijk begin en een 0-1 voorsprong verloor Quick daarna haar greep op de wedstrijd. Een onfortuinlijke gelijkmaker net voor rust bracht de lager geklasseerde Rotterdammers het geloof dat er meer te halen viel. En zo geschiedde. Na de 2-1 van Spartaan 20 kreeg Quick nog een aantal riante mogelijkheden, zelfs inclusief een penalty. Het mocht deze keer niet baten.

Gepubliceerd op 07 april 2018

Na een goede opening volgde een uitermate slap half uur waarin Quick de Limburgse gasten stevig in het zadel hielp en de zege eigenlijk al uit handen gaf. De Haagse aansluitingstreffer vlak na rust was het begin van een strijdlustige tweede helft waarin beide ploegen nog meer hadden kunnen scoren. Uiteindelijk kwam VVV Venlo met de schrik vrij, 1-2.

Gepubliceerd op 24 maart 2018

Gesteund door een flauw lentezonnetje en Giovanni in de rol van hoofdcoach kwam Quick tegen Alphense Boys tegen de verhouding in op achterstand. Met goed voetbal en een gezonde dosis inzet trokken de mannen de wedstrijd daarna alsnog naar zich toe en nestelden zich na de 1-3 zege steviger in het linker rijtje, statig tussen een paar Limburgse BVO’s. Als een Haagse ooievaar op de Sint-Pietersberg.

Gepubliceerd op 18 maart 2018

Onder barre omstandigheden speelde Quick tegen Fortuna Sittard een uitstekende wedstrijd en kwam terecht al snel op voorsprong. Vervolgens waren er genoeg kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar kregen de Limburgse bezoekers met de nodige hulp uiteindelijk toch een punt in de schoot geworpen.

Gepubliceerd op 11 maart 2018

Niets weggeven luidde het devies en het spel werd hierop afgestemd. Het gevolg was een saaie wedstrijd met over en weer nauwelijks kansen en uiteindelijk een terechte 0-0 als eindstand.

Gepubliceerd op 25 februari 2018

Een als gevolg van blessures en wintersporters gehavend Quick boekte in een rommelige wedstrijd drie belangrijke punten. Met hard werken en een late treffer van Willem weet Quick zich zo in de middenmoot te handhaven.

Gepubliceerd op 09 december 2017

Na een zwakke eerste helft rechtte Quick na rust de rug. Met een flinke portie inzet en opportunisme werd op de valreep nog een duur punt uit het vuur gesleept en kan Quick na een flinke herfstdip toch nog met een goed gevoel de feestdagen in.

Gepubliceerd op 03 december 2017

Met de lange busrit nog in de benen werd Quick de eerste tien minuten door Roda JC onder de voet gelopen en stond het direct al met 2-0 achter. Pas in de tweede helft kregen de jongens iets meer grip op de sterke thuisploeg maar kon het niet meer voorkomen dat het uiteindelijk zelfs 4-0 werd.

Gepubliceerd op 25 november 2017

Na een redelijk begin zakte het spel van Quick weg naar een bedenkelijk niveau. Het tweede team van Alphen greep haar kans en trok, zij het iets geflatteerd, uiteindelijk zonder al te veel moeite met 0-3 aan het langste einde.

Pagina's