Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick o15-4 knokt zich langs Loosduinen o15-1

Gepubliceerd op 09 oktober 2017 door Geejee Dijkhuizen

Voetbalweer of geen voetbalweer, dat was de vraag... een regenbui en een nat veld zijn prima omstandigheden om te voetballen. Met een straffe wind wordt het al wat lastiger om te voetballen, laat staan om aan te moedigen. Alleen de echte die-hards stonden langs de lijn en kregen een spannend schouwspel voorgeschoteld.

Onze jongens hadden allereerst een gezamenlijk ontbijt genuttigd bij (de ouders van) Brent. Teambuilding eerste klas ! Nu moest het op het veld gaan gebeuren.De start van de wedstrijd verliep moeizaam en Loosduinen begon brutaal. Er ontstonden een aantal mogelijkheden maar dit bleken speldenprikken. Na 15 minuten was het toch raak voor Loosduinen. Waar Walther nog vlagde voor buitenspel, liet de scheidsrechter toch doorspelen en zorgde Loosduinen voor de 0-1. Plots sloop er iets in de ploeg van 'dat laten we niet op ons zitten'. Er werd meer geknokt en de duels werden gewonnen. Toby werd onderuit gehaald binnen 'de 16' maar de scheids was coulant. Vanuit het middenveld schoof Niels iets meer naar voren en wist verrassend vanaf zo'n 25 meter de bal over de keeper in het doel te schieten. 1-1. Nog geen 5 minuten later kreeg Quick een vrije trap aan de rand van 'de 16'. Een klusje voor Olivier. En ja hoor, wederom belandde de bal net boven de keeper in het doel, 2-1. Loosduinen ging op zoek naar de aansluiting maar bleek slordig. Er ontstond zelfs een kans op de 3-1 met wederom een vrije trap rond 'de 16' maar de keeper van Loosduinen redde knap op het schot van Boris. Rust 2-1. De tweede helft werd grotendeels een eenzijdig verhaal. Loosduinen viel aan en Quick verdedigde en deed dit prima. Quick kreeg nog twee goede kansen uit de counter maar deze werden helaas niet verzilverd. Vlak voor tijd haalde Dylan nog een bal van de lijn en dit bleek het laatste wapenfeit. Met hard werken de 2-1 over de streep getrokken. Goed gewerkt mannen, met en voor elkaar !

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon