Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Over de leden

Teamleden Jeugd Voetbalorganisatie (JVO):

Willem van Nieuwkerk (Voorzitter)
Willem is in 1978 lid van Quick geworden. Als jeugdspeler en jonge senior heeft hij met heel veel plezier van alles gedaan op Quick (coach/trainer, Quickkamp, Krielhaanredactie, cabaret en zelfs een paar wedstrijden in het eerste). Hoewel hij in zijn studententijd en de twaalf jaar in het buitenland elders heeft gevoetbald, is hij altijd lid van Quick gebleven. Toen zijn gezin in 2009 in Den Haag kwam wonen heeft hij de draad weer opgepakt, van enthousiaste vader tot teamouder en nu jeugdvoorzitter. Hij vindt het enorm inspirerend om met zoveel Quickers over het jeugdvoetbal te praten.

Marcel Munier (Financiën en Contracten)
Marcel Munier is verantwoordelijk voor de financiën en contracten

Michelle van Driel (Wedstrijdsecretaris & Toernooicoördinator)
Michelle brengt vanwege haar voetballende kinderen (Tristan en Doeschka) veel tijd door op Quick. In de jeugdvoetbalorganisatie is zij de wedstrijdsecretaris. Zij regelt onder meer de oefenwedstrijden en zorgt ervoor dat er iedere week de juiste gegevens in het wedstrijdprogramma staan.

Stefan Ekelmans (Coördinator zaterdagdienst)
Stefan komt uit een echt Quickgezin. Vader Kees en moeder Luisa zijn voor de meesten wel bekend. Stefan voetbalt en cricket van jongs af aan op Quick en is al sinds zijn 13e actief voor de jeugd. Samen met Charell van Baalen zal Stefan dit jaar de zaterdagdiensten organiseren en de zaterdagochtend ontvangsten verzorgen.

Robert Erkelens (Coördinator scheidsrechters)
Robert werd in 1968 lid van Quick. Tien jaar later begon hij als jeugdleider en trainer. Hij heeft sindsdien veel betekend voor de jeugd als toernooisecretaris, wedstrijdsecretaris en ABC-secretaris. Sinds zijn zoon Sander op Quick speelt, heeft hij weer enkele functies opgepakt. Robert heeft als doel om een brede poule van scheidsrechters op te leiden, zowel pupillen scheidsrechters voor de O9 en O11 categorie, en junioren, ouders en andere vrijwilligers om wedstrijden te leiden vanaf de O13 categorie.

René de Vries (Coördinator trainingsschema, spelerspassen, KNVB-boetes en materialen)
Rene de Vries is in de E-tjes begonnen bij Quick en bleek een groot talent voor zaalvoetbal te hebben. Nog steeds is hij vrijwel dagelijks te vinden op Quick, niet alleen vanwege zijn rol als accommodatiemanager, maar ook omdat hij een hoop energie krijgt van het Quick verenigingsleven. Van het een kwam het ander waardoor hij 7 jaar geleden actief werd voor de Quick jeugdcommissie. Dat doet hij nog steeds met veel plezier hij zal altijd proberen het voor iedereen zo goed mogelijk te regelen.

Arjan de Wit (Hoofd jeugdopleiding)
Arjan de Wit is Hoofd Jeugdopleiding (HJO) van Quick​. De afgelopen seizoenen heeft hij samengewerkt met de JC om een goede organisatie op te bouwen van waaruit we alle jeugdspelers op Quick kunnen leren om met meer plezier beter te voetballen. Nu we de juiste organisatie hebben gevonden, ligt komend seizoen voor hem de nadruk op het begeleiden van alle jeugdvoetbaltrainers op Quick. Elke vrijdag zal hij onze jonge trainers van de O11 en O9 klasse begeleiden op het veld en er zal minimaal eens in de 6 weken een trainersbijeenkomst zijn voor alle jeugdvoetbaltrainers op Quick. Hiermee willen we bereiken dat alle jeugdvoetbaltrainers (vaak ook erg jonge trainers) met vertrouwen langs de lijn staan bij het coachen van wedstrijden en in staat zijn om leuke oefeningen te organiseren voor onze jeugdvoetballers. Uiteindelijk zal dit leiden tot een vereniging waarvan zo'n 80% van de voetbaltrainers gediplomeerd is.

Pieter Fischer (Coördinator jeugdopleiding onderbouw)
Na jaren voetballen bij Frisia en acht jaar rugby ben is Pieter op zijn 27e bij Quick gaan voetballen. Daarnaast is hij jeugdteams gaan trainen en heeft hij in de Technische Commissie en in het Bestuur gezeten. Zijn vier kinderen hebben allemaal op Quick gevoetbald. Komend jaar is hij verantwoordelijk voor het trainings- en coachingsplan van de O11 en O9 pupillen van Quick.

Alle kinderen hebben vele talenten en zijn daarin uniek. Het is prachtig om trainingen en spel zo te organiseren dat talent de ruimte krijgt, kinderen plezier hebben en hun zelfvertrouwen kan groeien. Dat betekent (nog) niet dat alles perfect verloopt maar wel dat we onze (jonge) trainers en coaches begeleiden om iedere keer weer de energie en moed op te brengen om goed te trainen en wedstrijden goed te coachen. Pieter is iedere woensdag, vrijdag en zaterdag op Quick te vinden bij de O11 en O9 teams.

Marco Scheenstra (Coördinator keepers)
​Marco is coördinator van de keepers.

Cor van Emst (Coördinator JO19 (A) klasse en JO17 (B) klasse)
Cor is vader van 3 kinderen:  2 voetballende jongens bij Quick en een hockeyende dochter bij HBS Craeyenhout. Zelf cricket hij bij Quick. Cor is  coördinator van de JO19 en de JO17. In deze rol ziet hij zichzelf als de linking pin tussen de voetballer/ouder en de jeugdcommissie van Quick. Of het nu om voetbaltechnische of organisatorische issues gaat, iedereen kan hem altijd aanspreken en hij zal binnen de organisatie de juiste persoon vinden om je verder te helpen. Dus schroom niet om hem te contacten! Op de zaterdagen zal hij zoveel mogelijk op Quick rondlopen en wedstrijden bekijken en is dan direct beschikbaar voor een praatje of overleg. Cor gaat een nauw contact met de teamouders onderhouden, omdat zij het eerste punt van contact zijn voor de spelers/ouders van de diverse teams. Alles voor een sportief en gezond voetbalseizoen!

Robin Bakker (Coördinator JO15 (C) klasse)
Robin is in 2002 lid geworden van Quick. Sinds 2005 is hij trainer/coach geweest van verschillende teams. Dit jaar gaat hij voor het eerst werk doen voor de Jeugdvoetbalorganisatie naast het trainer-/coachschap. Als coördinator voor de JO15 teams is hij de schakel tussen de JVO en de spelers, (team)ouders en trainers.

Jeroen van der Werff (Coördinator JO13 (D) klasse)
Jeroen van der Werff is coördinator voor de jeugdklasse O13. Twee van zijn kinderen voetballen op dit moment met veel plezier bij Quick; Tomas als eerstejaars 013 en Nick als tweedejaars 011. Iedereen die betrokken is bij de jeugd O13 (ouder, speler, teamouder, trainer, etc.) kan hem benaderen en hij zorgt ervoor dat je vraag of probleem bij de juiste persoon terecht komt. Jeroen is vrijwel iedere dag op Quick te vinden, ofwel langs de lijn, of in de kantine achter zijn laptop om de laatste werk e-mails weg te werken. Zijn “deur” (of eigenlijk de Quick deur) staat altijd open dus schroom niet om hem direct aan te spreken voor wat-dan-ook. Jeroen heeft er heel veel zin in en hoopt samen met jullie de jeugdopleiding naar een nog hoger plan te trekken.

Vincent Ahuis (Coördinator JO11 - JO10 (E) klasse)
Vincent is coördinator van de JO11 en JO10.

Gijs Hesselink (Coördinator JO9 - JO8 (F) klasse)
Gijs is de trotse vader van twee voetballende zoons: Floris en Jonathan. Zelf heeft hij jarenlange voetbalervaring als speler (bij Sparta Enschede) en als coach. Dit jaar zal hij actief zijn coördinator van de F-pupillen (O9). Zijn motto is: plezier in voetbal, dat is waar het om draait!

John Hage (Coördinator Benjamins&Benjamninis)
John Hage is met z’n 32 jaar al bijna 25 jaar lid van Quick. Na verschillende selectieteams in de jeugd te hebben getraind, is hij Trainer/Coach van Quick O19-1, uitkomend in de 2e divisie landelijk. Verder is hij verantwoordelijk voor de Benjamins en Benjamini's. (5/6 jaar). Hij verzorgt de trainingen en is het aanspreekpunt voor de ouders. Dit doet hij samen met zes talentvolle trainers die zelf uitkomen in de Quick O13 selectie. Na 11 jaar leider van het Quickkamp te zijn geweest raadt John alle Quickers aan om mee te gaan, want zo'n kamp is zo ontzettend goed voor je en een mooi begin van je vakantie!!

Tina Munier (Coördinator meisjesvoetbal)
Tina is al vele jaren actief op Quick. Als moeder van Noah (inmiddels senioren) en Rubi (trainster ME1) heeft ze al heel wat uurtjes doorgebracht op Quick. Ze is tien jaar teamouder geweest en is enkele jaren coördinator van de A en B geweest. Tina coördineert het meisjesvoetbal.

Danielle Schaafsma-Bouman (Communicatie)
Sinds 2015 woont Danielle in Den Haag en dicht bij Quick. Als klein meisje ging Danielle al mee met haar vader naar de voetbalclub waar hij als rechtsbuiten in het 1e speelde. Zij dronk daar haar eerste cola en ontwikkelde daar haar passie voor voetbal. Elke zaterdag staat zij trots langs de kant haar voetballende zonen (JO19 - JO15) aan te moedigen. 

Ben Wisse (Coördinator projecten en planning)
Ben is ruim 20 jaar lid van Quick. Hij is de vader van Bruno, Max, Felix en Vera. Dit seizoen is hij gestopt met actief voetballen (vanwege een knieblessure) bij de Veteranen, daarvoor speelde hij vele jaren in Quick 4. Vanzelfsprekend heeft hij gedurende de jaren dat zijn kinderen bij Quick voetballen, regelmatig gevlagd, gefloten, bardiensten gedraaid, en als steward bij Quick 1 gestaan. En nu is hij met veel enthousiasme lid van de jeugdcommissie en draagt zorg voor de planning en projecten.

Lex Peppelenbosch (Hoofdleider Quickkamp)
Lex is hoofdleider van het Quickkamp.