Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Commissies

Quick heeft drie commissies:

 1. Voetbalcommissie:
  De Quick Voetbalcommissie ontwikkelt het beleid rond het voetbal op Quick. Daarnaast bewaakt en organiseert de Voetbalcommissie het voetbal op Quick, zowel voor de korte als lange termijn. De commissie kent zes leden.
   
 2. Jeugdvoetbalorganisatie (JVO):
  De Jeugdvoetbalorganisatie staat voor een goede sportopleiding in een gezond nest. De commissie is verantwoordelijk voor de teamindelingen, het spelervolgysteem en het contact met de trainers, leiders en de ouders van de jeugdleden. De commisie bestaat onder andere uit de coördinatoren van de jeugdteams en de commissie jeugdopleiding. Daarnaast kent de commissie nog andere leden die verantwoordelijk zijn op het gebied van scheidsrechters, klachten, spelerspassen, financiën, trainingsschema, materialen, evenementen, planning, zaterdagdienst, toernooien, wachtlijst, quickkamp en communicatie. De voorzitter van de jeugdcommisie neemt ook zitting in de Voetbalcommissie.
   
 3. Jeugdopleiding:
  De commissie Jeugdopleiding bestaat uit het hoofd jeugopleiding boven- en middenbouw, het hoofd jeugdopleidi ng onderbouw en het hoof keepersopleidingen voor de jeugd. De commisie Jeugdopleiding neemt ook zitting in de JVO.

Selecteer links in het menu van welke commissie je meer informatie zoekt.