Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Voetbal

Laatste nieuws - Voetbal

Gepubliceerd op 22 juni 2018

Jurgen Spaan, trainer van de MO15 heeft samen met zijn meidenteam een geweldig toernooi achter de rug: 'De meiden hebben boven verwachting gepreste

Gepubliceerd op 21 juni 2018

Laurens Wittmaekers, trainer van voetbalschool Firstscore: "Mijn kracht ligt in het geduld en vertrouwen wat ik heb in jonge spelers.

Gepubliceerd op 13 juni 2018

Doordat de KNVB dit seizoen het competitieprogramma had ingedeeld hebben we nog tot begin juni competitie gespeeld.

Gepubliceerd op 13 juni 2018

Tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting van het jeugdvoetbal (9 juni jl.) heeft Sander Erkelens de Fré Kuijersbokaal in ontvangst mogen nemen van

Gepubliceerd op 11 juni 2018

Beste ouder(s),

Het Quickkamp 2018 nadert inmiddels snel. In deze mail treft u (i) het vragenformulier, (ii) de paklijst, (iii) algemene informatie en (iv) belangrijke data.

Pagina's

Wedstrijdverslagen

Gepubliceerd op 09 juni 2018

De halve finale van de promotie naar de tweede divisie. Een top prestatie van onze jongens. Barendrecht moest verslagen worden. Een flinke klus, maar het ging heel goed. We waren beter, veel beter. Maar in de laatste minuut ging het mis. We verloren onterecht met 1-2. Heel jammer, goed gestreden, top seizoen. Volgend jaar een nieuwe kans. Lees het uitgebreide en laatste maatschappelijke jaarverslag. Na 9 jaar zit het er op.

Gepubliceerd op 04 juni 2018

Blauw: Ed, Erik, Henk, Cor, Bibber, Arnoud (1) en Feico.

Gepubliceerd op 03 juni 2018

Na het gelijke spel (1-1) op Nieuw Hanenburg afgelopen woensdag, moest er zaterdag een winnaar uit de strijd komen tussen Scheveningen en Quick om

Gepubliceerd op 02 juni 2018

Het was druk op sportpark Zegersloot. Parkeren ho maar. Een achterveld was nog beschikbaar. Het maakte ons niet uit. De eerste horde op weg naar promotie naar de 2e divisie is genomen. In een zinderende wedstrijd tegen ARC A1 in Alphen aan de Rijn wonnen onze jongens gedisciplineerd en geduldig in de verleging met 0-2. Verdiend. Op naar de volgende: Barendrecht thuis aanstaande zaterdag. Nog spannender. Maar heel leuk. Ze spelen met dezelfde kleuren (wit/rood) als ARC vandaag.....dat scheelt. Ons team is in topvorm. Komt het zien.

Gepubliceerd op 31 mei 2018

In de nacompetitie om een plek in de Tweede Divisie mochten Quick en Scheveningen het tegen elkaar opnemen.

Gepubliceerd op 30 mei 2018

Het donderde onheilspellend boven sportterrein De Aftrap van ADO, als Quick JO8-1 aantreedt voor de laatste wedstrijd van het seizoen.

Gepubliceerd op 30 mei 2018

JO8-3 - ESDO JO8-5

Gepubliceerd op 29 mei 2018

Blauw: Patrick, Ed, Erik (6), Henk (1), Cor en Feico.
Wit: RJ, Robert (1), Willem, Jos, JL en Kees. 

Gepubliceerd op 27 mei 2018

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen bracht Quick naar het Limburgse EVV.

Gepubliceerd op 27 mei 2018

Ondanks de warmte gingen de Haagse jongens bij FC Dordrecht nog één keer diep in de reserves om een goed resultaat neer te zetten. Een verkeerde pass, gevolgd door een knullige botsing leidde kort voor rust tot een 1-0 achterstand en direct daarna mocht de thuisploeg vanuit buitenspel 2-0 intikken. De snelle aansluitingstreffer na rust gaf hoop maar de wedstrijd ombuigen en er alsnog met de derde periode vandoor gaan lukte niet meer.

Gepubliceerd op 27 mei 2018

Nu het seizoen van de JO8-7 zo’n beetje ten einde loopt is het een mooi moment om de balans op te maken.

Gepubliceerd op 27 mei 2018

Doordat Gravenzande haar team terugtrok werden we doordeweeks al kampioen. Vandaag dus de laatste feestelijke wedstrijd tegen middenmotor en bekerfinalist Naaldwijk. Met de rentee van Bob en Jip S, en oud coach Hakki als scheidsrechter. Zouden we ongeslagen kampioen worden? Lees verder... 

Gepubliceerd op 27 mei 2018

Nieuw Hanenburg – Het is al warm als de jongens zich om kwart over 8 warmlopen voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen.

Gepubliceerd op 26 mei 2018

Het Herendiner viel dit jaar ongelukkig, zo vlak voor de laatste competitiewedstrijd. Gelukkig waren onze jongens al veilig voor de nacompetitie. Het was heel warm, het is pas eind mei. We gaan naar Dongen in Brabant met de bus. Sommigen zijn wat brak. De zes staat centraal vandaag. Het wordt 3-3. We gaan ons opmaken voor drie finales richting tweede divisie, te beginnen met ARC A1.

Pagina's