Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Topvoetbal sponsoren

Voor het seizoen 2016/2017 is de commissie Topvoetbal op zoek naar leden, sponsoren, ouders van jeugdleden of Quick-supporters die bereid willen zijn om donateur te worden van onze voetbalselectie.

Waarom?

Om het voetbal op Quick op het niveau te houden waar we willen, het eerste minimaal in de Hoofdklasse en het tweede steevast in de reserve Hoofdklasse. Om dit te behouden zullen we moeten zorgen voor een professionele aanpak rondom de voetbalselectie. De extra inkomsten vanuit het donateurschap zullen dan ook in zijn geheel ten goede komen van Quick 1 en 2. Via de diverse benodigde faciliteiten zullen de spelers en begeleiding de mogelijkheid krijgen zich beter voor te bereiden op de competities en hierdoor de prestaties te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn een trainingskamp in de winterstop en / of voorbereiding voor Quick 1 én 2, teambuilding kan door tripjes en uitstapjes een verschil maken in de prestaties, betere kwaliteit van kleding en materiaal, het uitbreiden van de medische faciliteiten, maar ook kleine zaken als eten en drinken tijdens de lange busreizen. Zomaar een aantal faciliteiten waar een donatie zeer welkom voor is.

De gegenereerde inkomsten zullen niet worden aangewend voor het betalen van spelers. Quick zal echter trachten door de randvoorwaarden voor de spelers optimaal geregeld te hebben, de (financiële) verleidingen van andere clubs in een ander perspectief te plaatsen. De spelersgroep, die voor het overgrote deel uit eigen opgeleide spelers bestaat, zal zo langer intact blijven.

Er is dus de mogelijkheid om direct in het selectievoetbal van Quick te investeren en met uw hulp kunnen wij onze doelen verwezenlijken.
Een donatie kunt u doen vanaf minimaal € 100,--. Uiteraard kunt u boven dit bedrag zelf de hoogte van de donatie bepalen.

Wat krijgt u ervoor?

-       Vermelding op het Topvoetbal sponsorbord bij de hoofdingang
-       Uitnodiging Topvoetbalborrel 13 november 2016
-       Uitnodiging Quick Topvoetbal veiling 7 april 2017
-       Diverse kleine presentjes / attenties…..

Als u interesse, vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u één van de leden van de topvoetbalcommissie aanspreken op Quick of stuur een email naar sickie@online.nl

Alvast bedankt namens de commissie Topvoetbal!

Lotus Sickesz (voorzitter), Bennie Oosterwijk, Sander Rooda, Derrel van der Eijk, José de Brito, Ngoma Mbambi en Bas Paardekooper.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon