Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

U bent gezond, maar is uw huis dat ook?

Gepubliceerd op 13 september 2017 door Krijn Vrolijk

Informatiemiddag voor bewoners uit de wijk

Op woensdag 11 oktober organiseert Qwiek Leven! een informatiemiddag met als thema U bent gezond, maar is uw huis dat ook? GGD Haaglanden is uitgenodigd en vertelt over gezond en veilig leven in en om het huis. De deuren van Quick zijn vanaf 15.45 uur geopend. U en/of uw naasten zijn dan ook van harte uitgenodigd.

We gaan graag naar buiten, naar het strand en naar het bos, lekker in beweging en gezonde lucht opsnuiven. We voelen ons gezond en Qwiek! Doordat we ouder worden blijven we ook wat vaker thuis: we verblijven gemiddeld 85% van de tijd binnen, waarvan 70% in onze eigen woning. Er zijn allerlei stoffen en beestjes in huis waarvan u geen weet heeft, waardoor veel in huis zijn niet altijd even gezond is. En als u vaker thuis bent, dan is een veilige inrichting ook iets om bij stil te staan. Hoe gezond is uw huis eigenlijk?

GGD Haaglanden geeft u tijdens de informatiebijeenkomst tips en tricks over hoe u gezond in en om uw huis kunt wonen. Binnen in huis gaat het over vocht, schimmel, ventilatie, gevaarlijke stoffen en diverse beestjes. Buitenshuis gaat het over luchtkwaliteit, geluid en bodem. Ze informeren ook over hoe u uw woning het beste kunt inrichten om valongelukken te voorkomen. “De meeste valongelukken bij 65-plussers gebeuren namelijk thuis in de slaapkamer (ruim 50%) en in de woonkamer (ruim 20%),” aldus GGD Haaglanden.

Na afloop is er volop gelegenheid om buurtgenoten te ontmoeten en kunt u een drankje nuttigen, genieten van muziek en tegen betaling eten bij clubrestaurant De Groene Haan.
Speciaal voor deze gelegenheid zijn de kosten van de maaltijd - hoofdgerecht plus dessert - € 7,50.

Wilt u bij deze informatieve, maar ook gezellige middag aanwezig zijn?
Laat het ons dan z.s.m. en uiterlijk voor 6 oktober weten via qwiek@quick.nl of via Saskia Klap: 06-53426528.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon