Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick-cricket krijgt nieuwe tenues met nieuwe sponsors!

Gepubliceerd op 07 januari 2018 door Krijn Vrolijk

De cricketcommissie en de sponsorcommissie zijn verheugd om aan te kondigen dat vanaf komend seizoen de cricketers op Quick in een nieuw tenue met nieuwe sponsors zullen spelen. De tenues zijn van topmerk Canterbury. Canterbury is al jaren actief in topsport, waaronder cricket. Canterbury zal tevens voor 3 jaar hoofdsponsor van Quick-cricket worden.

Naast Canterbury zullen StarCuisine, People & Organization en Nox People zichtbaar zijn op het shirt. Dankzij deze sponsors kan Quick de komende jaren werken aan verdere versterking van het (jeugd)cricket op Quick.

In tegenstelling tot eerdere jaren zal naast de broek ook het shirt marineblauw zijn. De uitingen op het shirt zullen wit zijn. Achtergrond van de kleurverandering van het shirt ligt in het besluit van de KNCB om in de komende jaren in het Nederlandse cricket over te gaan naar het spelen met witte ballen. Zo sluit Nederland aan bij de wereldwijde trend.

Als gevolg van deze veranderingen zullen alle cricketers het komend seizoen een nieuwe tenue aan dienen te schaffen. Om de leden financieel te helpen bij de aanschaf, wordt de aankoop van het tenue met een forse korting van circa 40% aangeboden. Dit is mogelijk door een bijdrage van Quick en de 12th man (commissie Topcricket).

De introductie van nieuwe crickettenues betekent dat de komende jaren zowel in de zomer als in de winter Quickers met blauwe shirts zullen sporten!

Informatie over verstrekking van de tenues volgt snel.

De cricket- en sponsorcommissie.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon