Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Vrijdagavond

Vrijdagavond is clubavond op Quick! Op de vrijdagavonden worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd en kan gezellig gegeten worden op Quick. 

Familieavond en Super Six Ladder Competitie

Op vrijdagavond biedt Quick voor jeugdleden een leuke, snelle en attractieve cricketcompetitie: de Super Six Ladder Competitie! Het maakt niet uit of je beginner of gevorderde bent. Ieder jeugdlid kan meedoen. En iedereen kan zo zijn cricketskills aanscherpen!

Daag je vrienden uit!
In de Super Six Ladder Competitie spelen koppels van twee cricketers tegen elkaar. Je schrijft je dus in als koppel! Koppels spelen een wedstrijden tegen een ander koppel. Ieder koppel bat en bowled twee overs tegen het andere koppel. Bij winst klim je op de ladder. Hoe meer risico je neemt om de bal vol op het bat te nemen voor een zes, hoe groter de kans op een overwinning! Regelmatig krijg je de kans om koppels, die tot een paar treden boven je op de ladder staan, uit te dagen. Verschillende leeftijden spelen tot op zeker hoogte door elkaar. Bovendien bowlen we vanaf twee zijden, zodat het lekker opschiet. De fielders bestaan uit andere deelnemende koppels aan de laddercompetitie. Als er voldoende tijd is, mag je andere koppels zelfs uitdagen voor een extra potje.

En als dat nog niet genoeg is: er zijn verschillende prijzen te winnen. Voor gevorderden, maar ook voor beginners.

De Super Six Ladder Competitie vindt plaats op de volgende avonden*:

1 juni (ronde 1)
8 juni (ronde 2)
15 juni (ronde 3)
22 juni (ronde 4)
29 juni (ronde 5)
6 juli (ronde 6)
11 juli (finaleronde, tijdens close-of-play jeugd)
*) Alle data zijn onder voorbehoud van regen

Geef je op via je teamouder en meld je aan om 18:00 uur

Je kan deelnemen door je als koppel op te geven via je teamouder. Iedere vrijdagavond meld je je voor 18:00 als koppel bij de wedstrijdtafel. Om 18:00 starten we namelijk met het indelen van de wedstrijden op basis van de aanwezige koppels.

Kan je een keertje niet? Jammer, maar niet erg. Je zakt wat op de ladder en stapt een week later weer in om omhoog te klimmen. Je kan ook in latere ronden nog aanmelden en instappen.

Wij hopen op vele gezellige vrijdagavonden! Tot snel!