Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Tip & Run

 

Voor de jongste cricketers (ca. 5 tot 7 jaar) organiseert Quick jaarlijks een Tip & Run competitie.

Door middel van Tip & Run komen kinderen op een speelse wijze in contact met cricket. Voor de allerjongste wordt er ook peutercricket georganiseerd.

Bij Tip & Run doen wij spelletjes om het batten, bowlen en fielden te leren.

Elke zaterdagochtend (met ingang van 19 mei 2018) wordt tussen 9.00 en 10.15 uur een landencompetitie gespeeld. Uiteraard wordt elke competitiedag afgesloten met een Tea waarbij de kinderen worden verwend met limonade en wat lekkers.

Daarnaast kunnen de Tip & Run kinderen ook deelnemen aan trainingen op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur. Deze trainingen zijn vrijblijvend,  kan je niet, geen probleem! 

Kosten

Alle kinderen worden ingedeeld in landenteams voor de landencompetitie. Elk kind krijgt een (huur)tenue voor het land waarin hij of zij speelt. De kosten voor de huur bedragen € 10,-. Kinderen die uit voorgaande jaren nog een eigen tenue hebben, betalen deze kosten uiteraard niet.

Voor de tea wordt per gezin een eenmalige bijdrage van € 15,- betaald.

Totaal dus € 25,- (tenzijn je al een tenue hebt, dan is het € 15,-). Dit bedrag betaal je contant tijdens de eerste Tip & Run dag op zaterdag 19 mei. 

Seizoen:

Het Tip & Run seizoen duurt 8 weken en wordt traditiegetrouw afgesloten met een spetterend eindfeest met springkussens en medailes en uiteraard een uitgebreide tea! Het slotfeest vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 juli.

Het seizoen gaat van start op zaterdag 19 mei a.s. 

Aanmelden:

Meld je kind(eren) vandaag nog aan voor Tip & Run via dit formulier!

Voor vragen kan je altijd contact opnemen via: tipenrun@quick.nl.  

Vrijwilligers:

Het Tip & Run team heeft altijd behoefte aan vrijwilligers! Lijkt het jou leuk om je steentje bij te dragen in de organisatie, meldt je dan ook via bovenstaand e-mailadres.