Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Word een Quicketer!

Gepubliceerd op 14 april 2018 door Cricket wedstri...

De netten hangen weer in de kooi, er wordt al getraind en de wervingsactie ‘Word een Quicketer’ is gestart. Op Quick zijn we klaar voor het cricketseizoen!

Ook dit jaar is ‘Ik speel voetbal en cricket; Word een Quicketer’ de leuze van de wervingscampagne voor cricket. Wil je meer weten? Of je aanmelden? Stuur dan een mailtje aan jeugdcricket@quick.nl.

Cricket op Quick
Cricket is dé zomersport op Quick voor jong en oud. Steeds meer jeugdvoetballers op Quick kiezen voor cricket. Hoewel cricket een teamsport is, is ook de individuele prestatie belangrijk. Daarom is de sport heel geschikt voor kinderen. Quick besteedt veel aandacht aan jeugdcricket. Trainers, selectiespelers, oudere jeugdspelers en ouders zijn betrokken bij de ontwikkeling van de jeugdspelers.

Voor de allerkleinsten onder ons is er peutercricket. Vanaf vijf tot ongeveer zeven jaar kun je meedoen met Tip & Run (vrijdagmiddag en zaterdagochtend). Ben je acht jaar of ouder dan kun je al meedoen in de U9 tot en met U-17 competities!

Quick heeft een zeer actief verenigingsleven en het sociale aspect is bij cricket van groot belang. Dat zie je terug in de vrijdagavonden in de zomer waar we cricketspelletjes en wedstrijden voor de jeugd combineren met BBQ en gezelligheid en ook de ouders het spelletje kunnen spelen.

Meer informatie over het lidmaatschap van Quick vind je hier.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon