Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Voordelen

De Quick Clubcard is niet alleen de betaalkaart op Quick, maar gaat niet alleen Quickleden, maar ook familieleden, zeer interessante andere voordelen opleveren!
Door aankopen te doen bij de deelnemende Quick sponsoren en winkeliers, ontvangt iedereen een voordeel dat door het restaurant, bedrijf of winkelier zelf bepaald wordt. Dit kan bijvoorbeeld een korting op de rekening zijn, maar ook een heel ander voordeel inhouden.
Bekijk hier de deelnemende bedrijven en hun voordelen. Deze speciale acties van deelnemende winkeliers en bedrijven worden tevens op het sponsorportaal weergegeven.

De Quick sponsor geeft door middel van het vignet zijn voordeel aan
Alle deelnemende Quicksponsoren hebben binnenkort de beschikking over een raamvignet en/of geven hun voordeel aan op de www.quick.nl/clubcard/voordeel-sponsor.

Hoeveel uw “Clubcard voordeel” bedraagt leest u op de site bij het sponsorportaal of kunt u via bovenstaande link direct bekijken.

Gezinsvoordelen voor iedereen!

Hoe kom ik aan een extra Quick Clubcard of gezinsvoordeelpas?
Alle ouders en familieleden van Quickers die zelf geen lid zijn kunnen een Quick Clubcard aanvragen op eigen naam. Zo profiteren ook zij van alle voordelen die deze betaal- en voordeelkaart bieden. Het aanvragen van een Quick Clubcard is eenvoudig: stuur een email naar voordeelpas@quick.nl.
Voor slechts € 10,- per kaart krijgt u naast alle sponsorvoordelen tevens 10% korting op uw consumpties op
Quick! Dat is dus wel erg snel terugverdiend.

Ruim vier jaar na de introductie van de Quick Clubcard, kunnen we van een groot succes spreken. Het aantal bartransacties waarbij met de ledenkaart wordt afgerekend is sterk toegenomen. Er is minder cash, meer gemak en meer veiligheid.

Vraag nu uw Quick Clubcard aan!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon