Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Wildavond 26 januari!

Gepubliceerd op 09 januari 2018 door Quickkamp

Beste Quickers,

Jaja, de QUKA Wildavond 2018 komt er weer aan. Vind jij het leuk om met
je vrienden en vriendinnen een avond vol plezier te beleven? Dan moet je vrijdag 26 januari 2018 vrijhouden in de agenda.

Vanaf 20.00 uur opent de 18-koppige Quickkampleiding de deuren van Quick voor weer een fantastische avond vol met interactieve (retro) spelletjes. Neem het op tegen je partner, vrienden en/of familie in de dit jaar voor het eerst georganiseerde Game Hall. Wie versla jij in een potje airhockey of basketbal? En wie haalt de highscore bij Pacman, Donkey-Kong en/of de flipperkast?

Naast deze spellen in de Game Hall zullen ook de ouderwetse Lumberjack games aanwezig zijn en zullen de gokkers ook niet teleurgesteld worden. De Roulette tafel en Blackjack-tafel zullen weer aanwezig zijn en er kan natuurlijk ook een potje Paardenrace gespeeld worden!
Ook dit jaar zullen er fantastische prijzen te behalen zijn. Naast de altijd fantastische hapjes, sponsort stijlslagerij Englebert weer een mooie Côte de Boeuf.

Wil jij nu al in de prijzen vallen? Like en Deel dit bericht om een gratis speelkaart te winnen en om op de 26ste ieder spel één keer gratis te mogen spelen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op vrijdag 26 januari 2018! Tot dan!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon