Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Martin den Dulk overleden

Gepubliceerd op 11 augustus 2017 door Marcel de Kler

Donderdagavond bereikte het bestuur het droevige en onverwachte nieuws dat Martin den Dulk is overleden op 74-jarige leeftijd. Martin werd in 1980 lid van Quick en was zodoende 37 jaar lang op Quick te zien. Met name cricket was zijn passie en heeft hij zich onder andere verdienstelijk voor Quick gemaakt als cricket voorzitter.

Martin kwam over van Concordia, omdat het cricket daar dreigde op te houden. Hij was daar al zeer verdienstelijk geweest en was erelid van Concordia.

Ook op Quick is Martin actief geweest en in 1993 werd hij cricketvoorzitter. Hij schreef als echte onderwijsman en regelaar een beleidsplan, dat als basis diende voor de sportieve opmars van Quick I sindsdien. 

Martin was een graag gezien gast aan de borreltafel, waar hij niet alleen iedereen van hapjes voorzag, maar ook vaak van zijn rake en ongezouten mening. De thuiswedstrijd tegen VRA enkele weken geleden is zijn laatste bezoek gebleken.

Quick wenst zijn vrouw Erna, overige familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon