Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Belangrijke mededeling: Quick-plaatjes sparen bij Jumbo!

Gepubliceerd op 12 augustus 2016 door Krijn Vrolijk

Jumbo gaat in samenwerking met Quick een lokale plaatjesactie starten ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: alle jeugdteams en de selectie.

De droom van deze Quick-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere Quick-leden zijn vanaf woensdag 26 oktober verkrijgbaar bij Jumbo Anemoonstraat in Den Haag. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdagen 20 augustus, 27 augustus en 3 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt, zodra het wedstrijdschema bekend is een schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon